Categoriƫn

Bitcoin (4) Doorvertellen (3) Faucet (2) FreeBitco.in (1) Mijnen (2) Spelletjes (2)

Freebitco.in - Ieder uur gratis bitcoin (automatiseren mogelijk)

freebitco.in website

Ieder uur gratis bitcoin !

Geen volledige bitcoins natuurlijk. Er is een kleine kans op $200 maar meestal spreken we over enkele honderden satochi.

Het enige wat je hoeft te doen, is ieder uur klikken op de knop op de homepagina van freebitco.in. Natuurlijk is dit haast onmogelijk lang vol te houden, maar gelukkig is dit te automatiseren! :)

Er bestaat een kans van 1/10000 dat u 200$ wint en een kans van 1/1000 dat u 20$ wint en een kans van 1/100 dat u 2$ wint.

Wanneer dit wordt geautomatiseerd, is de kans reëel dat u dit nu en dan wint. En anders, wie het kleine niet eert... Wanneer u dit proces automatiseert, komt u toch al snel op een euro per dag en nu en dan (een pak) meer...

Lees hier hoe u auto roll freebitco.in kunt automatiseren.

Regelmatig bonussen innen

Ieder uur verdient u niet alleen een aantal satoshi maar tegerlijkertijd ook een aantal Reward Points (RP) (2 tot wel 10 per uur)
Met zo'n 1000 RP kunt u reeds voor 24u het uurlijks bedrag satoshi X10 boosten!! Zeker een aanrader en dan vooral waneer bitcoin in een correctie zit. U kunt anders ook kiezen om deze RP langer op te sparen en vervolgens uw RP te wisselen tegen een Fun-token bonus. U verdient dan ieder uur 1-5 FUN (moment van schrijven zo'n 30 satoshi waard). Afhankelijk van de koers van BTC en FUN kiest u voor één van beide bonussen.

Binnenkort meer informatie over het FUN token.

Meer verdienen (na een tijd)

Wanneer u een redelijk bedrag aan satochi (een fractie van een bitcoin) hebt, bestaat er een kans om dit verder te laten groeien.

Dagelijke interest.

Op het moment van schrijven biedt freebitco.in een interest van 4.08 per jaar aan, dagelijks uitbetaald. Het enige wat u hoeft doen is minimaal 0,0003 bitcoin op uw wallet hebben staan. Ook krijgt u 25% op de interest van mensen die u doorverwijst naar freebitcoin, door bijvoorbeeld te delen op sociale media. Zeker een aanrader!

99,9% zeker winnen met 'gokken'.

Er bestaat de mogelijkheid om te gokken met bitcoin op freebitcoin. Het is AF TE RADEN om dit te proberen in de volgende twee gevallen:

  • u speelt niet volgens ons 99,999% zeker systeem.
  • u hebt te weinig bitcoin om het systeem te laten werken (+/- 0.005)

Lees hier binnenkort onze aanwijzingen om ons 99,999% winstkans systeem te ontdekken. 

Registreer via ons en ontvang extra

Wij ontvangen en extra bovenop jou winsten omdat wij je doorzenden vanaf onze website. Op het einde van iedere maand verdelen wij 50 procent terug aan jullie. De meest actieve leven zullen ook het grootste percentage ontvangen.

Hou dus zeker je wallet in de gaten de laatste dag van de maand en probeer onze automatisering en goktips!


Link: https://freebitco.in/?r=10738978


Reacties: 0
Hits: 252
Updated: 2/10/2022